Le Festin des Affreux, publié chez Seuil Jeunesse, écrit par Meritxell Martí.
Des grands flaps à soulever, pour savoir enfin ce que mangent les affreux de vos histoires préférées !
Ce
soir a lieu le grand festin annuel qui réunit les pires affreux du
monde. L’Asperge pourrie, célèbre restaurant aux trois étoiles noires de
la Falaise des Requins, se remplit peu à peu. Son Chef, Louis Pacuit,
est mondialement connu pour son infecte cuisine haut de gamme. Qu'
a-t-il concocté ce soir pour ces invités un peu particuliers.
Le Festin des Affreux, publicat per Seuil Jeunesse (París), i properament en català per Cruïlla amb el títol Un sopar de por, escrit per Meritxell Martí.
Amb grans flaps per aixecar, descobreix finalment els plats preferits dels dolents!
Aquest vespre es celebra el gran festí anual, que reuneix als pitjors malvats del món. L'Espàrrec Podrit, el cèlebre restaurant de tres estrelles negres de l'Espadat dels Taurons, s'omple a poc a poc. El seu xef, Jean-Col Trinxat, és mundialment conegut per la seves receptes fastigoses d'alta cuina.
Quines viandes els deu haver preparat aquesta nit?
Le Festin des Affreux, publicado por Seuil Jeunesse (Paris), escrito por Meritxell Martí.
Grandes flaps para levantar y saber, finalmente, que comen los malvados de las historias.
Esta noche se celebra el gran festín anual que reúne a los peores malvados del mundo.
El
Espárrago Podrido, célebre restaurante con tres estrellas negras del
Acantilado de los tiburones, poco a poco se va llenando . Su chef, Luois
Pacuit, es mundialmente conocido por su cocina infecta de alta gama.
Qué habrá preparado esta noche?
https://www.rtbf.be/auvio/detail_le-festin-des-affreux-et-les-bruits-du-jardin?id=2209335