diumenge, 9 de desembre del 2012

New pop-up book: 10 ciutats i 1 somni

Després de la magnífica rebuda que va tenir 10 viatges i 1 somni, acaba de sortir publicada la seva segona part: 10 ciutats i 1 somni (Combel) Un monumental treball en pop-up sobre 10 de les ciutats més boniques del món. Com sempre, també m'he ocupat de l'enginyeria de paper.
Después de la magnífica acogida que tuvo 10 viajes y 1 sueño, acaba de salir publicada su segunda parte: 10 ciudades y 1 sueño (Combel). Un monumental trabajo en pop-up sobre 10 de las ciudades más bonitas del mundo. Como siempre, también me he ocupado de la ingenieria de papel.
Après le succès de De rêves et de voyages, voilà sa suite: Rêves autour du Monde (Milan). Un énorme travail pop-up sur 10 villes entre les plus jolies du monde. Comme d'habitude, j'ai fait aussi l'ingénierie papier.


4 comentaris:

Eugènia ha dit...

Oooooooooh! És preciós, un cop més!! Ja tinc regal de Nadal :)

Salvador Macip ha dit...

Preciós! Corro a comprar-me'l, que el primer va ser un èxit a casa.

Le petit chaperon rouge ha dit...

Me encaaaaaaanta!! ya sé q este tipo de libros son para niños pero cuando voy a las librerias no puedo evitar pararme y no dejar de mirarlos.

Xavier Salomó ha dit...

Gracias, Petit Chaperon! Lo cierto es que, anque el público al que va destinado es el infantil, muchos adultos lo compran como libro-objeto sin problema, y está bien que sea así ; )