dilluns, 25 d’octubre de 2010

Gianni Rodari's Expo


No sé on estan ara exactament, però diferents il·lustracions de les que vaig fer per a "El Camino que no iba a ninguna parte", de Gianni Rodari i publicat per SM, estan sent exposades itinerantment arreu d'Itàlia, juntament amb altres d'il·lustradors d'arreu del món que han tingut la sort de dibuixar a l'autor italià. Es poden veure a Roma, Florència, etc, durant tot l'any. L'Instituto per i Beni artistici, culturali e naturali, promotor de l'exposició, ha editat un catàleg fantàstic de l'exposició, amb coberta de Serge Bloch. Si algú les veu, ja em dirà on paren, ara mateix. Per cert, acaba de sortir la segona edició de l'àlbum.

No sé donde estan ahora exactamente, pero diferentes ilustraciones originales que hice para "El Camino que no iba a ninguna parte", de Gianni Rodari y publicado por SM, estan siendo expuestas en Italia con las de otros ilustradores de todo el mundo que han tenido la suerte de dibujar textos de Rodari. Se pueden ver en Bolonia, Florencia, Roma, etc, durante todo el año. L'Instituto per i Beni artistici, culturali e naturali, promotor de la exposición, ha editado un catálogo fantástico, con cubierta de Serge Bloch. Si alguien las vé, ya me diréis donde. Por cierto, acaba de salir publicada la segunda edición del álbum.

Je sais pas où elles sont maintenant exactement, mais différentes illustrations originales que j'avais fait pour "El Camino que no iba a ninguna parte", de Gianni Rodari et pulbié par SM, elles sont exposées, avec d'autres d'illustrateurs du monde entière(qui ont la chance de dessiner Rodari), en Italie: Bolognia, Florence, Rome... pendant tout l'année.
L'Instituto per i Beni artistici, culturali e naturali, promoteur de l'expo, a fait un catalogue magnific, couverture de Serge bloch. Si quelqu'un les veut, svp, disez-moi où. D'ailleurs, la deuxième édition de l'album est déjà sortie.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona!
Amb imatges com aquestes segur que ens faràs quedar molt bé allà on les exposin.