diumenge, 29 de maig de 2011

Barcelona-París

Demà marxo un parell de dies a París. Farem una reunió amb els editors de Milan, per posar tots els punts sobre les is del nou projecte que començarem a treballar a partir del mes de setembre... un llibre especial, que ens il·lusiona i que volem convertir en una petita meravella... (a la imatge, el protagonista del llibre, rera una finestra).
Mañana marcho un par de días a París. Haremos una reunión con los editores de Milan, para poner todos los puntos sobre las is del nuevo proyecto que empezaremos a trabajar a partir del mes de setiembre... un libro especial, que nos ilusiona y que queremos convertir en una pequeña maravilla...(en la imagen, el protagonista, detrás de una ventana).
Demain je pars à Paris. On fera une séance de travail avec les éditeurs de Milan pour concreter le nouvel projet qu'on començera a faire à partir setembre... un livre special, qui nous illusionne et que nous voulons convertir en une petite merveille... (à l'image, le protagoniste du livre, derrière une fenêtre).

4 comentaris:

RAGE ha dit...

molta sort Xavier!!! segur que tot anirà genial!!! amb ganes de veure aquest nou projecte!!! salut!!

EtrusCat ha dit...

Doncs, tal com diem els italians, IN BOCCA AL LUPO!

Marie-Laure A ha dit...

Nous attendons aussi derrière notre fenêtre pour voir cette prochaine merveille ! Bon voyage. :)

Àlex López ha dit...

Caram! Quantes bones notícies! Felicitats per tot us ho ben mereixeu tot! Et bon voyage mon ami! ;-)