dimecres, 8 de febrer de 2012

Vull ser model

Aquí tenim una nova petita aventura escrita per la Meritxell Martí: Vull ser Model, publicat per l'editorial Cruïlla, que inaugura format i paper (amb una impressió fantàstica) per a la sèrie blanca del Vaixell de Vapor.
Aquí tenemos una nueva pequeña aventura escrita por Meritxell Martí: Vull ser model, publicado por Cruïlla, que inaugura formato y papel (con una impresión inmejorable) para su serie blanca del Barco de Vapor.
Voilà une nouvelle petite aventure du tandem Martí-Salomó: Vull ser model, publié par Cruïlla.
Una narració textual-visual que explica un fet ben simple i profund alhora: la descoberta de la subjectivitat. Com sempre que fem quan treballem en tàndem,l'hem realitzat à quatre mans, amb diversió i reflexió.
Una narración texto-visual que explica un hecho bien simple y profundo a la vez: el descubrimiento de la subjetividad. Como siempre que trabajámos en tándem, lo hemos hecho a cuatro manos, con diversión y una pizca de reflexión.
Narration texto-visuelle qui nous raconte, en même temps, un fait simple et profonde: la découverte de la subjectivité. Comme d'habittude, on a travaillé à quatre mains, avec distraction et réflexion.


3 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Excel·lent! Té molt bon aspecte (i ara s'entén el dibuix estil Labanda!). Felicitats a tots dos.

Manola C. ha dit...

Waaaaaaa que c'est beau!!!! La petite fille est simplement adorable!! Mille fois bravo à vous, comme d'habitude hein! :)))

Xavier Salomó ha dit...

Salvador, moltes gràcies! És un petit llibre, però carregat d'intencions ; ) Una forta abraçada, mestre!

Manola, merci beaucoup! T'est très gentil!