dimarts, 24 d’abril de 2012

Sant Jordi 2012: moltes gràcies!


Un any més, moltíssimes gràcies a tots i totes aquells que vàreu passar ahir, al matí o a la tarda, per les parades de Sant Jordi on vam estar signant: va ser explosiu!Al migdia i a la tarda vam estar envoltats de nanos entusiasmats... moments com aquests difícilment els oblidarem. Gràcies, de debó, a pares i mares, lectors, editors i amics, i sobretot, als llibreters d'Al·lots, que tan bé ens van acollir, i especialment a la Gemma i a tot l'equip de la llibreria A peu de pàgina: com sempre, les piles de "L'illa de les 160 diferències" es van esgotar en poc més d'una hora i mitja... Vam tornar cap a casa rebentats i feliços!

Un año más queremos daros las gracias a todos aquellos que os pasasteis por las librerias donde estuvimos firmando ejemplares: ¡fué explosivo! Al mediodía, pero sobretodo por la tarde, estuvimos rodeados de niños entusiastas... momentos que nos regalaron, difíciles de olvidar. Gracias a padres y madres, lectores, editores y amigos, pero sobretodo a los libreros que tan bien nos acogieron, especialmente a Gemma y a todo su equipo de A peu de pàgina. Como siempre, las pilas de "La isla de las 160 diferencias" se agotaron en menos de hora y media... ¡Volvimos a casa felices y hechos polvo!


Comme chaque année, on veut remercier à tous ceux qui se sont passée pour les librairies ou on a fait les dédicaces: on était complètement enveloppés  d'enfants enthousiastes! Merci aussi aux parents, lecteurs, enfants, éditeurs et amis, mais sourtout merci aux libraires d'Al·lots el petit príncep qui nous ont accueilli si chalereusement, et en particulier à Gemma et à tout son équipe de la librairie A peu de pàgina. Comme d'habitude, Les piles de L'île aux 160 erreurs se sont épuisées en peu plus d'une heure et demie... Nous sommes revenus chez nous épuisées et heureux !