dimecres, 23 de maig de 2012

A la llibreria L'Espolsada s'hi llegeixen ILLES!

Ahir em van convidar a assistir al club de lectura infantil de la Llibreria L'Espolsada, a Les Franqueses del Vallès, ja que havien escollit el llibre "L'illa de les 160 diferències" per a treballar aquest mes.
El cas és que els nanos van ser extraordinàris, amb preguntes i comentaris que difícilment ens han fet mai persones adultes, demostrant la seva capacitat d'observació i anàlisi. Vaig disfrutar tant com ells, de la sessió, dirigida per la Glòria Gorchs, especialista en literatura infantil, i per la Fe, la llibretera i ànima de l'Espolsada.
A tots ells: Moltíssimes gràcies per una tarda tan agradable i divertida!Ayer me invitaron a asistir al club de lectura infantil de la Libreria L'espolsada, en Les Franqueses del Vallès, ya que habían escogido el libro "La isla de las 160 diferencias" para trabajar este mes.
Los niños estuvieron extraordinarios, con preguntas y comentarios que difícilmente hacen los adultos, demostrando su capacidad de observación y análisis del libro. Disfruté tanto como ellos de la sesión, dirigida por Glòria Gorchs, especialista en literatura infantil, y por Fe, librera y alma de la Espolsada.
A todos ell@s: ¡Muchísimas gracias por una tarde tan agradable y divertida!
Hier après-midi, j'ai assisté au club de lecture jeunesse de la Librairie L'Espolsada, à Les Franqueses del Vallès, car ce mois ils ont choisi "L'île aux 160 erreurs".
Les petits lecteurs ont été extraordinaires avec ses questions, observations, détails analytiques et sa sincérité... J'ai joui comme eux de la session, dirigé par Glòria Gorchs, spécialiste en littérature jeunesse, et par Fe, la libraire et âme de l'Espolsada.
Merci à tous pour cet après-midi si agréable et amusante!